• 1

Соопштенија

 • Согласност за нацрт годишна програма на Националната установа +

 • Одлука за работно време летен период 2023-та +

 • Литературен конкурс за ЕСЕЈ на „Поетските љубови, маки и сонувања по родното место на Ацо Шопов“ +

  ПОГЛЕДИ ГО КОНКУРСОТ НА СЛЕДНИОВ Прочитај повеќе
 • Jавен оглас и пријава за вработување во НУУБиблиотека „Гоце Делчев„-Штип +

  ЛИНК ДО ОГЛАС ЛИНК ДО Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2022“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
На 14 и 15 октомври со децата со посебни образовни потреби од посебните одделенија при ООУ „Ванчо Прkе“- Штип
Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Делчев“ - Штип
организира работилница
како дел од проектот
„Децата со посебни потреби во општеството“
Монографијата „ОВЕКОВЕЧУВАЊЕ НА МИТРОВДЕНСКИТЕ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ", 2002 – 2019 година
Излезе од печат уште една нова книга во нашата библиотека, подготвена од
Жаклина Петрушева
Ирена Јорданова
Драган Ѓоргиев
 
120193923_10158781647675295_209097732279750449_o.jpg