Соопштенија

 • Согласност за нацрт годишна програма на Националната установа +

 • Одлука за работно време летен период 2023-та +

 • Литературен конкурс за ЕСЕЈ на „Поетските љубови, маки и сонувања по родното место на Ацо Шопов“ +

  ПОГЛЕДИ ГО КОНКУРСОТ НА СЛЕДНИОВ Прочитај повеќе
 • Jавен оглас и пријава за вработување во НУУБиблиотека „Гоце Делчев„-Штип +

  ЛИНК ДО ОГЛАС ЛИНК ДО Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2022“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Начин на поднесување усно или писмено барање ( и по електронски пат ) за информации е лицето задолжено за ИЈК:

Службено лице кое е определено за посредување со информации од јавен карактер ( ИЈК )

- Соња Манева - библиотекар

- емаил: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

- Мобилен: 078/473-480

 

Обрасци:

 

Образец за Барање за пристап до информации од јавен карактер-pdf формат
Образец за Барање за пристап до информации од јавен карактер-word формат
Образец за Жалба-pdf формат
Образец за Жалба-word формат
Образец за Годишен извештај-pdf формат
Образец за Годишен Извештај-word формат