Соопштенија

 • Согласност за нацрт годишна програма на Националната установа +

 • Одлука за работно време летен период 2023-та +

 • Литературен конкурс за ЕСЕЈ на „Поетските љубови, маки и сонувања по родното место на Ацо Шопов“ +

  ПОГЛЕДИ ГО КОНКУРСОТ НА СЛЕДНИОВ Прочитај повеќе
 • Jавен оглас и пријава за вработување во НУУБиблиотека „Гоце Делчев„-Штип +

  ЛИНК ДО ОГЛАС ЛИНК ДО Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2022“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

 

Извештај Литературна Искра
Извештај Денови на Шопов
Извештај ИНФО БУС
Извештај Материјални трошоци
Извештај Меѓуопштински и републички натпревар за млади библиотекари  
Извештај Меѓуопштински и републички натпревар 2020  
Извештај Меѓуопштински конкурс за песни и краток расказ 23 Април  
Извештај Набавка на сериски публикации  
Извештај Ноќ со Андерсен  
Извештај Обука на библиотекари 2020
Извештај од завршна сметка UO 603 2020
Извештај од Завршна сметка 787  za UO 2020
Образец наративен извештај 24 Мај Св. Кирил и Методи
Образец наративен Докомплетирање на роднокрајната збирка
Извештај за електрична енергија и вода до 31 12 2020
Извештај деца со посебни потреби во опшеството
Извештај подврзување на периодични публикации 2020
Образец Набавка на Книги
Книга до инвалидизирани лица
Приходи и расходи на посебни сметки до 31/12/2020
Образец Оперативен и финансиски план за проект Француски учиме Македонски зборуваме