Соопштенија

 • Согласност за нацрт годишна програма на Националната установа +

 • Одлука за работно време летен период 2023-та +

 • Литературен конкурс за ЕСЕЈ на „Поетските љубови, маки и сонувања по родното место на Ацо Шопов“ +

  ПОГЛЕДИ ГО КОНКУРСОТ НА СЛЕДНИОВ Прочитај повеќе
 • Jавен оглас и пријава за вработување во НУУБиблиотека „Гоце Делчев„-Штип +

  ЛИНК ДО ОГЛАС ЛИНК ДО Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2022“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Библиотекарско катче за слепи лица
Француски учиме Македонски збориме
Лифла
Истамбул Турција
Извештај Активности за популаризација на книгата  
Извештај до инвалидизирани лица  
Извештај за Летна школа  
Извештај за електрична енергија и вода  
Извештај за ИНФО БУС  
Извештај за меѓуопштински конкурс на млади библиотекари
Извештај за меѓуопштински конкурс 23 Април
Извештај за набавка на монографски периодични публикации
Извештај за Подврзување на периодични публикации
Извештај за Проект Обука на библиотекари за користење на програмска подршка COBISS 3 2017
Извештај за Револаризација и афирмација на стари книги
Извештај Ноќ со Андерсен
Извештај Во светот на бајките 2017
Приходи и расходи на посебни сметки