• 1

Соопштенија

 • Согласност за нацрт годишна програма на Националната установа +

 • Одлука за работно време летен период 2023-та +

 • Литературен конкурс за ЕСЕЈ на „Поетските љубови, маки и сонувања по родното место на Ацо Шопов“ +

  ПОГЛЕДИ ГО КОНКУРСОТ НА СЛЕДНИОВ Прочитај повеќе
 • Jавен оглас и пријава за вработување во НУУБиблиотека „Гоце Делчев„-Штип +

  ЛИНК ДО ОГЛАС ЛИНК ДО Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2022“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Забавата и едукацијата продолжуваат и во вториот ден од Зимската школа

. Децата имаа интерактвна работилница за другарство, тимска работа и лидерство од страна на Драгана Митровиќ од Младински клуб на која споделија искуства на другарувања и тимска работа во училиштата. Забавата овој пат освен Maker Space, беше и со Board games, повторно во соработа со Американското катче Штип (American Corner Shtip)

 

419179400_772190428271021_8389435474694993413_n.jpg

419156442_772190771604320_188271369246120235_n.jpg

419056874_772190431604354_305436460845838280_n.jpg

419051882_772190344937696_217049001028574911_n.jpg

419046056_772190354937695_1460755250730910711_n.jpg

419033150_772190598271004_8874502739685952990_n.jpg

418996387_772190891604308_8031546863785496941_n.jpg

418950570_772190838270980_4152610862889739743_n.jpg

418947181_772190298271034_856059811414841125_n.jpg

418734551_772190638271000_1213838094511882064_n.jpg

418439373_772190488271015_816942483707001380_n.jpg

418439027_772190528271011_4330238772045480934_n.jpg