• 1

Соопштенија

 • Согласност за нацрт годишна програма на Националната установа +

 • Одлука за работно време летен период 2023-та +

 • Литературен конкурс за ЕСЕЈ на „Поетските љубови, маки и сонувања по родното место на Ацо Шопов“ +

  ПОГЛЕДИ ГО КОНКУРСОТ НА СЛЕДНИОВ Прочитај повеќе
 • Jавен оглас и пријава за вработување во НУУБиблиотека „Гоце Делчев„-Штип +

  ЛИНК ДО ОГЛАС ЛИНК ДО Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2022“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Во пресрет на новогодишните празници, нашата библиотека другаруваше со дечињата од ДСУ "ИСКРА" - Штип

. Нивните насмевки и распеани гласови ја исполнија библиотеката со радост, игра и многу испеани песни. Директорот на НУУБ " Гоце Делчев" - Штип, Тамер Јамаковски им подари пакетчиња и книги како благодарност за нивното присуство и љубовта што ни ја подарија денес.

 

414345798_762846069205457_7819824705465271738_n.jpg

415227065_762845555872175_9920626657109624_n.jpg

415215139_762845582538839_4086137850014267677_n.jpg

415213604_762845409205523_1038240844920104484_n.jpg

415169513_762846009205463_5908737672709754869_n.jpg

414717429_762846035872127_486262663030220975_n.jpg

414692118_762845615872169_1883589212416337848_n.jpg

414632278_762845492538848_310657351911713240_n.jpg

414331694_762845452538852_4442689838127824423_n.jpg

414331215_762845659205498_3532862656810778405_n.jpg

414322123_762845959205468_6437072039611366721_n.jpg