• 1

Соопштенија

 • Согласност за нацрт годишна програма на Националната установа +

 • Одлука за работно време летен период 2023-та +

 • Литературен конкурс за ЕСЕЈ на „Поетските љубови, маки и сонувања по родното место на Ацо Шопов“ +

  ПОГЛЕДИ ГО КОНКУРСОТ НА СЛЕДНИОВ Прочитај повеќе
 • Jавен оглас и пријава за вработување во НУУБиблиотека „Гоце Делчев„-Штип +

  ЛИНК ДО ОГЛАС ЛИНК ДО Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2022“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Презентација на "Хортикултурни библиотеки" и отворање на "Дневна соба на Градот"

како нова иновативна услуга во НУ-УБ "Климент Охридски" Битола.

 

374654076_698151852341546_3938705300485940933_n.jpg

374653588_698151639008234_273729017912189312_n.jpg

374641482_698151665674898_7523514298718701329_n.jpg

374567680_698151745674890_16622423258712199_n.jpg

371764041_698151775674887_6973763232790224619_n.jpg370378044_698151719008226_5932680385375578679_n.jpg

370356598_698151692341562_3861771327050083321_n.jpg