• 1

Соопштенија

 • Согласност за нацрт годишна програма на Националната установа +

 • Одлука за работно време летен период 2023-та +

 • Литературен конкурс за ЕСЕЈ на „Поетските љубови, маки и сонувања по родното место на Ацо Шопов“ +

  ПОГЛЕДИ ГО КОНКУРСОТ НА СЛЕДНИОВ Прочитај повеќе
 • Jавен оглас и пријава за вработување во НУУБиблиотека „Гоце Делчев„-Штип +

  ЛИНК ДО ОГЛАС ЛИНК ДО Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2022“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
На 17.11.2022г со ученици од СОУ „Коле Нехтенин“и ООУ „Славејко Арсов“, се одржаа едукативни предавања со цел создавање на добри сообраќајни
навики и подигање на свеста за поголема одговорност и почитување на сообраќајните правила. Предавањата беа од страна на Баже Милев-самостоен инспектор за безбедност и превенција во сообраќајот при Отсекот за превенција на СВР-Штип и командирот Борче Панов и Мирјана Јованова -водич за безбедност на патниот сообраќај при Полициска станица за безбедност на патниот сообраќај.
Активноста е во рамки на програмата за одбележување на Светскиот ден за сеќавње на жртви во сообраќајни незгоди.
 
316276383_509936834496383_543333777353960795_n.jpg
 
315642570_509936831163050_7252651969252058110_n.jpg
 
315973378_509936654496401_7203385442074916304_n.jpg
 
315961500_509936451163088_892268320936600730_n.jpg
 
315899545_509936167829783_78240631138648315_n.jpg
 
316020594_509936171163116_5996459322708717676_n.jpg
 
315979871_509936094496457_3455297562191026785_n.jpg
 
315708459_509935911163142_3346934525164441359_n.jpg
 
315963265_509935647829835_351731027849971675_n.jpg
 
316074005_509935397829860_7260022010272642988_n.jpg