• 1

Соопштенија

 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ +

  Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ Почитувани корисници, ве известуваме дека Прочитај повеќе
 • електронско пријавување на мито и корупција +

  електронско пријавување на мито и корупција Почитувани граѓани,читатели, посетители Нацонална Установа Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2020“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 По повод 23 април - Светскиот Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3
Во салата за промоции во една спортско-книжевна атмосфера беше промовирана 21 книга на спортскиот новинар и спортски хроничар Кирил Манев „Емил Павлов македонска спортска икона“.
Промотор: Миодраг Мицковиќ- долгогодишен спортски новинар. Со свои обраќања за книгата и достигнувањата на Емил Павлов имаа Шабан Трстена- најдобриот спортист за сите времиња во Македонија, Петар Бели Стојановски - претседател на карате федерацијата и нашата гордост -каратистот Емил Павлов.
Текстови од книгата читаа Мелани Стојанова и Ангела Цекова, ученички од СОУ „Славчо Стојменски“.
Авторот на голем дел од присутните спортисти и подржувачи на спортот им подари книги за спомен.
 
280775338_10160192424120295_5793184739441141912_n.jpg
 
280718574_10160192411865295_1000157829062359829_n.jpg
 
 
280657622_10160192422560295_8487615419409154103_n.jpg
 
280649144_10160192424760295_1493581134901683310_n.jpg
 
280557448_10160192424745295_1713081513174959699_n.jpg