• 1

Соопштенија

 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ +

  Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ Почитувани корисници, ве известуваме дека Прочитај повеќе
 • електронско пријавување на мито и корупција +

  електронско пријавување на мито и корупција Почитувани граѓани,читатели, посетители Нацонална Установа Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2020“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 По повод 23 април - Светскиот Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3
Денес започнавме нова кампања "Среќа на тркала" која ја организираме по повод 18 години постоење на инфобус.
Целта на услугата на нашиот Инфобус е промовирање на знаењето и културата, достапност на информации, забава, создавање навики за читање кај корисниците без оглед на растојанието, социјалната позиција и финансиската состојба на корисниците. Нашите библиотекарки Ивана и Јована ги посетија приградските училишта во нас. Три Чешми и Македонка.
Нашата среќа на тркала се враќа во служба на нејзините корисници! Ве очекуваме.
 
182796894_10159394184405295_6753754721785204531_n.jpg
 
183086045_10159394181345295_847496340031032696_n.jpg
 
183250726_10159394182670295_2615133674058416405_n.jpg
 
183704601_10159394181630295_3203574254496722667_n.jpg
 
183688210_10159394182180295_8905394667739340691_n.jpg
 
183557731_10159394182055295_5044747549785825604_n.jpg
 
183498996_10159394184675295_5113656434807187238_n.jpg
 
183461049_10159394183135295_4935335726621474608_n.jpg
 
183461045_10159394182445295_7017074117907621252_n.jpg
 
183453900_10159394181930295_1475026174410959534_n.jpg
 
183360447_10159394184840295_816043414296962283_n.jpg
 
183312255_10159394183715295_4892693066094229069_n.jpg