• 1

Соопштенија

 • Согласност за нацрт годишна програма на Националната установа +

 • Одлука за работно време летен период 2023-та +

 • Литературен конкурс за ЕСЕЈ на „Поетските љубови, маки и сонувања по родното место на Ацо Шопов“ +

  ПОГЛЕДИ ГО КОНКУРСОТ НА СЛЕДНИОВ Прочитај повеќе
 • Jавен оглас и пријава за вработување во НУУБиблиотека „Гоце Делчев„-Штип +

  ЛИНК ДО ОГЛАС ЛИНК ДО Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2022“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

НУ-УБ “Гоце Делчев” Штип, денес доби признание за успешна

долгогодишна соработка по повод јубилејното 30 годишно постоење на списанието “СУМ” на кое главен уредник е нашиот роднокраец Трајче Кацаров.

 

394236726_724878966335501_6872156711271544493_n.jpg

394271361_724878969668834_4839936368816500076_n.jpg

393680582_724878983002166_213862204469773547_n.jpg

394271158_724878979668833_6442017360724289364_n.jpg

393638263_724878963002168_6440183120425990359_n.jpg