• 1

Соопштенија

 • Литературен конкурс за ЕСЕЈ на „Поетските љубови, маки и сонувања по родното место на Ацо Шопов“ +

  ПОГЛЕДИ ГО КОНКУРСОТ НА СЛЕДНИОВ Прочитај повеќе
 • Jавен оглас и пријава за вработување во НУУБиблиотека „Гоце Делчев„-Штип +

  ЛИНК ДО ОГЛАС ЛИНК ДО Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2022“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ +

  Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ Почитувани корисници, ве известуваме дека Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3
Денес, 4.5.2023, НУ-УБ "Гоце Делчев" Штип го одбележа својот патронен празник, 120 години од смртта на великанот Гоце Делчев.
На настанот присуствуваа наставници и ученици од ООУ "Гоце Делчев", ООУ "Ванчо Прке" и од ДМУЦ "Сергеј Михајлов" Штип.
Благодарност до сите присутни и учесници кои ни помогнаа да го организираме овој посебен настан.
 
343983442_641635957759231_5919214983726985005_n.jpg
 
344340201_1204458316939479_8888956538880716170_n_1.jpg
 
344581782_576387147648788_7878935443351251813_n.jpg
 
344344099_217179394366949_5057831888762056588_n.jpg
 
344340201_1204458316939479_8888956538880716170_n.jpg
 
344312507_560634456056551_5862033586908145315_n.jpg
 
344301540_3614431635505343_3161446392667081868_n.jpg
 
344023331_964209488043214_1352550699280425492_n.jpg
 
344000008_249680064307471_4176613366540090772_n.jpg