• 1

Соопштенија

 • Согласност за нацрт годишна програма на Националната установа +

 • Одлука за работно време летен период 2023-та +

 • Литературен конкурс за ЕСЕЈ на „Поетските љубови, маки и сонувања по родното место на Ацо Шопов“ +

  ПОГЛЕДИ ГО КОНКУРСОТ НА СЛЕДНИОВ Прочитај повеќе
 • Jавен оглас и пријава за вработување во НУУБиблиотека „Гоце Делчев„-Штип +

  ЛИНК ДО ОГЛАС ЛИНК ДО Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2022“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Едукација, креативност и забава во НУ-УБиблиотека „Гоце Делчев“ Штип повторно!
Зимска школа БИБЛИОАРТ 2023 се одржува 11,12 и 13 јануари 2023 г. од 10 до 13 ч.
Првиот ден Проф.д-р Кирил Барбареев имаше работилница со учесниците во школата поттикнувајќи ги на креативност, размислување за вредностите во животот како и читањето и знаењето како предуслов за остварување на животната цел, а сето тоа преку цртање, игра и книга.
На крајот MakerSpace работилница во соработка со Американското Катче.
 
 
 
323452741_497068695907447_1696742898592593390_n.jpg
 
323633633_896895984678854_8533079976216812502_n.jpg
 
325354767_1238215647044873_4376834647038426209_n.jpg
 
325279715_882348899756591_4648245692635270681_n.jpg
 
324926819_1911836769181979_3998983289200272695_n.jpg
 
324783370_3321599178154137_7048770163475360460_n.jpg
 
324731493_886377879209747_8335786117595783038_n.jpg
 
324674749_711962023664734_2307074854354965972_n.jpg
 
324257039_1001486517906887_848425453200793848_n.jpg
 
324189867_455756803423280_5323206516603123276_n.jpg
 
324111860_731575158390884_3055624174637168589_n.jpg
 
324030237_644358280794222_5382488063314089778_n.jpg
 
323909936_3636628053237005_6605013002887461325_n.jpg
 
323904540_494471042807475_407528450103889120_n.jpg
 
323895915_1309254816589641_6703541195627068201_n.jpg
 
323882193_3365252930460408_157170012259416296_n.jpg
 
323779687_704584604411091_6867662533947345627_n.jpg
 
323690726_1573215056479600_1340859971353691717_n.jpg
 
 
 
https://www.facebook.com/100000335521301/videos/1441445093053964/ - Линк до видео од настанот.