• 1

Соопштенија

 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ +

  Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ Почитувани корисници, ве известуваме дека Прочитај повеќе
 • електронско пријавување на мито и корупција +

  електронско пријавување на мито и корупција Почитувани граѓани,читатели, посетители Нацонална Установа Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2020“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 По повод 23 април - Светскиот Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3

18 години Мобилна библиотека - ИНФОБУС -скромна роденденска прослава во чест на полнолетство и патронот на библиотеката Гоце Делчев во согласност со мерките за заштита.

181343231_10159385976995295_1622840402547968418_n.jpg

 

182685818_10159385974350295_1024739550802205998_n.jpg

182642545_10159385977180295_4867965741903025107_n.jpg

 

182579148_10159385975360295_6349528598552055587_n.jpg

 

182564446_10159385978535295_7655159972007787334_n.jpg

 

182418306_10159385975370295_9125943258507305595_n.jpg

 

182311223_10159385975220295_3214599976425568089_n.jpg

 

182273180_10159385975215295_2048425705398814695_n.jpg

 

182253452_10159385977315295_3981227125325444092_n.jpg

 

182141690_10159385975225295_110540869752127433_n.jpg182029543_10159385978540295_4985173647601830693_n.jpg

 

181970096_10159385976985295_2359302238579321864_n.jpg

 

181735412_10159385977705295_198158491278482028_n.jpg

 

181725846_10159385977600295_7096537581165194505_n.jpg

 

181702683_10159385978495295_1329730930721978164_n.jpg

 

181700130_10159385978530295_1149774584454228313_n.jpg

 

181685823_10159385976955295_3764230634172859670_n.jpg

 

181527137_10159385975190295_3680981833980101079_n.jpg

 

181472214_10159385977000295_2832560427612263380_n.jpg

 

181376730_10159385976990295_839179935152404401_n.jpg

 

181351960_10159385978130295_6741144418453076875_n.jpg