• 1

Соопштенија

 • Нашата агенда - на ваше информирање +

  Нашата агенда - на ваше информирање Ве очекуваме и во Детското Прочитај повеќе
 • Повелете утре на концерт на Градскиот хор во Амфитеатарот на Библиотеката +

  Повелете утре на концерт на Градскиот хор во Амфитеатарот на Библиотеката 18.07.2016 (понеделник) во 21:00 ч. Прочитај повеќе
 • Промоција на Библиографија за 30 години - творештво на Трајче Кацаров со 30 љубовни ,,Песни за Таја" +

  Промоција на Библиографија за 30 години - творештво на Трајче Кацаров со 30 љубовни ,,Песни за Таја Утревечер, 14.07.2016 год., 21:00 ч., Прочитај повеќе
 • Прес конференција по повод почетокот на „Бесплатната летна школа“ на библиотеката +

  Прес конференција по повод почетокот на „Бесплатната летна школа“ на библиотеката НУ-УБиблиотека „Гоце Делчев“ од денес Прочитај повеќе
 • Купи книга....сончај се, читај и уживај! Лето 2018! +

  Купи книга.... сончај се, читај Прочитај повеќе
 • 1
 • 2

Се грижиме за книгите и читателите,

но надворешната убавина и хортикултурна уреденост на библиотеката е наша заедничка грижа и задоволство!

 

37958070_10156485726535295_5769097013694038016_o.jpg

38156649_10156485726570295_1579126047285182464_n.jpg

38047763_10156485726950295_5751447992347394048_n.jpg

38010948_10156485726960295_7869853698141192192_o.jpg

38085057_10156485726710295_3130916088020205568_n.jpg

38139453_10156485726675295_1597707428722376704_n.jpg

38200097_10156485726615295_7336826167690788864_n.jpg