Соопштенија

 • Согласност за нацрт годишна програма на Националната установа +

 • Одлука за работно време летен период 2023-та +

 • Литературен конкурс за ЕСЕЈ на „Поетските љубови, маки и сонувања по родното место на Ацо Шопов“ +

  ПОГЛЕДИ ГО КОНКУРСОТ НА СЛЕДНИОВ Прочитај повеќе
 • Jавен оглас и пријава за вработување во НУУБиблиотека „Гоце Делчев„-Штип +

  ЛИНК ДО ОГЛАС ЛИНК ДО Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2022“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Обука на библиотекари за користење на програмската подршка COBISS3
Заштита на оштетени стари и раритетни книги по пат на конзерцација и реставрација
Проeкт Француски 2021
Подржување на периодични публикации 2021
Заштита на оштетени стари и раритетни книги по пат на конзерцација и реставрација  
Меѓуопштински-конкурс за песни и краток расказ 23-Април  
Образец за оперативен и финансиски план за одобрени пректи 2021 Деца со посебни потреби  
Образец за оперативен и финансиски план за одобрени проекти 2021 НУ - Задар.  
Образец за оперативен и финансиски план за одобрени проекти 2021 НУ и други корисници Денови на Шопов  
Докмплетирање на роднокрајна збирка 2021
Образец за оперативен и финансиски план за одобрени проекти 2021 НУ и други корисници Промоција на библиотеката во предучилишни установи
Оперативен план Чекориме со книгата- Светски ден на книгата
Набавка на сериски публикации
Образец за оперативен и финансиски план за одобрени проекти 2021 НУ и други корисници Инклузивна-Библиотека за децата со посебни потреби
24 Мај Свети Кирил и Методи ден на сесловенските просветители 2021
Образец за оперативен и финансиски план за одобрени проекти 2021 НУ и други корисници - Инфо БУС 
Замена на дотраена опрема докомплетирање на постојната опрема
Образец за оперативен и финансиски план за одобрени проекти 2021 НУ и други корисници  Меѓуопштински-конкурс за песни и краток расказ 23-Април