Соопштенија

 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ +

  Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ Почитувани корисници, ве известуваме дека Прочитај повеќе
 • електронско пријавување на мито и корупција +

  електронско пријавување на мито и корупција Почитувани граѓани,читатели, посетители Нацонална Установа Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2020“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 По повод 23 април - Светскиот Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3

 

Француски учиме македонски збориме 31 12 2019
Извештај 24 МАЈ СВ КИРИЛ И МЕТОДИ 2019
Извештај Библиотека сервис за интеграција и инклузија дугите и различните 2019
Извештај Интегрирана сметководствена евиденција  2019
Извештај ИНФО БУС 2019
 
Извештај Меѓуопштински и републички натпревар 2019  
Извештај Меѓуопштински конкурс за песни и краток расказ 23 Април 2019  
Извештај Набавка на книги и весници и списанија до 31 12  2019  
Извештај Ноќ со Андерсен 2019  
Извештај Обука на библиотекари 2019
Извештај од завршна сметка UO 2019
Извештај од Завршна сметка 787  za UO 2019
Извештај рекордер читател до 31 12 2019
Извештај Штип во творештво на своите раднокрајци 2019
Извештај за електрична енергија и вода до 31 12 2019
Извештај за Звучно визуелна библиотека Приказна низ сите сетила 2019
Извештај подврзување на периодични публикации 2019
МАТЕРИЈАЛНИ ТРОШОЦИ до 31 12 2019
Книга до инвалидизирани лица
Приходи и расходи на посебни сметки до 30/12/2019