• 1

Соопштенија

  • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

    Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
  • Денови на Шопов +

    Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
  • 1

Денес Библиотеката ја посетија учениците од комбинирани паралелки до 5-то одделение од село Селце и се запознаа со организацијата и функционрањето на установата, поразговаравме и секако на крајот имаа прием во канцеларијата на директорот и добија подарок на книги за нивната училишна библиотека за да читаат и се дружат со книгата за време на летниот распуст.

Image may contain: 3 people, people standing and outdoor

Image may contain: 9 people, people standing

Image may contain: 11 people, people smiling, people standing and shoes

Image may contain: 10 people, people standing, shoes and indoor

Image may contain: 10 people

Image may contain: one or more people, people sitting, table, shoes and indoor

Image may contain: 8 people, people smiling, people sitting

Image may contain: 3 people, people sitting

Image may contain: 4 people, people sitting, people standing and indoor

Image may contain: 2 people, people sitting, table and indoor

Image may contain: 6 people, people sitting and indoor