• 1

Соопштенија

  • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

    Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
  • Денови на Шопов +

    Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
  • 1

Од промоцијата на двете стихозбирки со наслов „Маски“ и „Мирисот на кожата“ од нашата роднокрајна поетеса Виолета Тодева Мијалкова која се одржа на 2.06.2018г во просториите на Библиотеката пред многубројаната публика на обожаватели, промоција исполнета со многу стихови и емоции од нејзината поезија која е источник на нејзината душа.