• 1

Соопштенија

 • Согласност за нацрт годишна програма на Националната установа +

 • Одлука за работно време летен период 2023-та +

 • Литературен конкурс за ЕСЕЈ на „Поетските љубови, маки и сонувања по родното место на Ацо Шопов“ +

  ПОГЛЕДИ ГО КОНКУРСОТ НА СЛЕДНИОВ Прочитај повеќе
 • Jавен оглас и пријава за вработување во НУУБиблиотека „Гоце Делчев„-Штип +

  ЛИНК ДО ОГЛАС ЛИНК ДО Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2022“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Почитувани корисници, ве известуваме дека и оваа година во рамки на Годишната програма за работа на библиотеката од областа на Европски интеграции

ќе се реализира Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“. Во рамки на проектот се предвидени и бесплатни курсеви по француски јазик, па затоа сите заинтересирани од најмала возраст до највозрасни кои имаат желба да го изучуваат францускиот јазик да се пријават најдоцна 21.09.2021г.


Тоа можат да го сторат на следниот линк: https://docs.google.com/.../1jgaQLPybJaqflNRebrlhvy.../edit , дирекно во библиотеката на меил адреса This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., во порака на фб страната или на тел. 032 391 247.


Проектот е финансиски подржан од Министерството за култура на Р.С. Македонија.