• 1

Соопштенија

 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2020“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 По повод 23 април - Светскиот Прочитај повеќе
 • С О О П Ш Т Е Н И Е +

  С О О П Ш Прочитај повеќе
 • БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ПО ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК +

  БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ПО ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип ОРГАНИЗИРА БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ Прочитај повеќе
 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
RSS
13_godini_infobus_00
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_01
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_02
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_03
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_04
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_05
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_06
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_07
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_08
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_09
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_10
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_11
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_12
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_13
13_godini_infob...
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery