• 1

Соопштенија

 • БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ПО ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК +

  БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ПО ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип ОРГАНИЗИРА БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ Прочитај повеќе
 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

  Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
 • 1
 • 2

„Мирисот на љубовта“ и „Моќта на поезијата“

На 12.09.2019год со почеток во 18часот во салата за промоции на библиотеката,се одржа промоцијата на две книги - поезија со наслов „Мирисот на љубовта“ и „Моќта на поезијата“ од авторката Анита Бошкова.
Промотор на двете книги беше д-р Миланчо Миленковски.
Настанот со свои музички точки го збогатија Антонела Ѓоргиева - кавал и Тамара Охомуш и Дијана Арсова - виолина.

70812025 10157515717840295 5133935689225732096 o

70780983 10157515720955295 7894516134794231808 o

69971614 10157515721185295 8606669944953765888 o

70037165 10157515719625295 8746688700596879360 o

69907266 10157515718430295 8515026041620660224 o