• 1

Соопштенија

 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

  Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
 • Денови на Шопов +

  Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • 1

Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Делчев“ - Штип

СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕПо повот 7-ми Април
Светски ден на здравјето

03.04.2019; 12.30ч - Предпородилно предавање со сестра Соња Лазаревска

03.04.2019; 18.00ч - Центарот за советување и помош на жени „Лидија“ - работилница

04.04.2019; 10.00ч - Во соработка со ПЗУ „Прим д-р Самарџиски“ и Инфобусот - теренска акција за проверка на крвен притисок и шекер во крвта