• 1

Соопштенија

 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

  Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
 • Денови на Шопов +

  Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • 1

НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска школа - Библиоарт 2019,

во која ќе има многу занимливости, многу забава и добро поминато време.

 

 

 

 

 

 

 

јануари/2019

Час:

Понеделник 14.01 Вторник 15.01 Среда 16.01 Четврток 17.01 Петок 18.01
09:30-10 Регистрација на учесниците и запознавање / Ретроспектива        
10-11 Библиотеката ваш втор дом (Цвета Спасикова) Драматизација македонска народна приказна (глумец од театар)

Правата на детето

(Заменик Правобранител, детски правобранител )

Библиотекарство Сите мои доживувања од зимската школа прку збор и цртеж
11-12

MakerSpace

Драматизација македонска народна приказна (глумец од театар)

(ХОБИ-радиоаматерство, морзеова азбука)

Верче Андонова, арапско цртање

Презентација на производи на фабриката Европа
12-13 Karaoke Show Посета на театар

Фолклор

( инструменти и музика, народни ора)

Медиумско информирање

(посета ТВ Ирис)

Забава,

Nintendo Wii

Одговорни лица

Соња, Вилма Ј, Драган Ѓ. и директорката

Соња, Вилма Ј, Драган Ѓ. и директорката Соња, Вилма Ј, Драган Ѓ. и директорката Соња, Вилма Ј, Драган Ѓ. и директорката Соња, Вилма Ј, Драган Ѓ. и директорката