• 1

Соопштенија

 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2020“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 По повод 23 април - Светскиот Прочитај повеќе
 • С О О П Ш Т Е Н И Е +

  С О О П Ш Прочитај повеќе
 • БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ПО ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК +

  БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ПО ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип ОРГАНИЗИРА БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ Прочитај повеќе
 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
Во рамки на Проектот од областа на Европски интеграции „Француски учиме, македонски читаме, култура спојуваме и развиваме“ и оваа години библиотеката ќе организира бесплатни курсеви по француски јазик. Поради пандемијата со Ковид 19 истите ќе се организираат онлајн и сите заентересирани деца и возрасни кои сакаат да го изучуваат францускиот јазик потребно е да се пријават до 21.09.2020 и тоа можат да го сторат на меил адресата - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
моб. 078 473 480 - Соња Манева
078 473 980- Марина Рамбабова
За сите дополнителни иформации ќе бидете навремено информирани.
Ве очекуваме...
 
119713775_10158757877110295_4119694727582817329_o.jpg