• 1

Соопштенија

 • Нашата агенда - на ваше информирање +

  Нашата агенда - на ваше информирање Ве очекуваме и во Детското Прочитај повеќе
 • Повелете утре на концерт на Градскиот хор во Амфитеатарот на Библиотеката +

  Повелете утре на концерт на Градскиот хор во Амфитеатарот на Библиотеката 18.07.2016 (понеделник) во 21:00 ч. Прочитај повеќе
 • Промоција на Библиографија за 30 години - творештво на Трајче Кацаров со 30 љубовни ,,Песни за Таја" +

  Промоција на Библиографија за 30 години - творештво на Трајче Кацаров со 30 љубовни ,,Песни за Таја Утревечер, 14.07.2016 год., 21:00 ч., Прочитај повеќе
 • Прес конференција по повод почетокот на „Бесплатната летна школа“ на библиотеката +

  Прес конференција по повод почетокот на „Бесплатната летна школа“ на библиотеката НУ-УБиблиотека „Гоце Делчев“ од денес Прочитај повеќе
 • Купи книга....сончај се, читај и уживај! Лето 2018! +

  Купи книга.... сончај се, читај Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
RSS
13_godini_infobus_00
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_01
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_02
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_03
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_04
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_05
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_06
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_07
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_08
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_09
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_10
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_11
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_12
13_godini_infob...
Detail Download
13_godini_infobus_13
13_godini_infob...
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery