• 1

Соопштенија

  • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

    Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
  • Денови на Шопов +

    Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
  • 1

Се одржа поетско мементо во сеќавање на Трајко Босеовски

Посета на Амбасадорот на САД во Македонија Mr. Jess Baily на Американското катче во НУУБ Гоце Делчев.

Работна посета на ЈОУ Библиотека "Браќа Миладиновци" Радовиш.

 

Роберт Шаламанов- претседател на НВО „Избери нов живот“ за ресоцијализација, едукација и превенција од дрога и др. зависности, го отвори настанот „Словачка вечер“,

Денеска, 17.08.2018 г , во Алеата на народните херои во паркот во центарот на Штип,