• 1

Соопштенија

 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ +

  Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ Почитувани корисници, ве известуваме дека Прочитај повеќе
 • електронско пријавување на мито и корупција +

  електронско пријавување на мито и корупција Почитувани граѓани,читатели, посетители Нацонална Установа Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2020“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 По повод 23 април - Светскиот Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3

Одбележан 22 Април-Светски ден на планетата Земја

Во чест на поетот: Ацо Шопов (20.12.1923-20.04.1982)

СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ -Во соработка со ПЗУ „Прим д-р Самарџиски“ и Инфобусот - теренска акција за проверка на крвен притисок и шекер во крвта

СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ - Центарот за советување и помош на жени „Лидија“ - работилница


По повот 7-ми Април
Светски ден на здравјето

03.04.2019; 12.30ч - Предпородилно предавање со сестра Соња Лазаревска

03.04.2019; 18.00ч - Центарот за советување и помош на жени „Лидија“ - работилница

04.04.2019; 10.00ч - Во соработка со ПЗУ „Прим д-р Самарџиски“ и Инфобусот - теренска акција за проверка на крвен притисок и шекер во крвта

 

lidija.jpg

СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ - Предпородилно предавање со сестра Соња Лазаревска