• 1

Соопштенија

 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2020“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 По повод 23 април - Светскиот Прочитај повеќе
 • С О О П Ш Т Е Н И Е +

  С О О П Ш Прочитај повеќе
 • БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ПО ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК +

  БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ПО ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип ОРГАНИЗИРА БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ Прочитај повеќе
 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
Библиотеката наградува!
За селфи со книга, до бесплатна годишна членарина!
Започнуваме со кампањата „Селфи во Библиотека“ со која ги повикуваме сите заинтересирани ученици од основните училишта во Штип, нашите читатели, да ни се приклучат во оваа иновативна акција, и да се вклучат така што ќе направат „селфи“ со позајмената книга во рака, во просториите на нашата библиотека!
Примарна цел на оваа акција е да ги охрабриме децата почесто да ја посетуваат нашата библиотека и да позајмуваат книги.
За најкреативните фотографии следува награда - бесплатно годишно членство!
Споделете ја со нас вашата омилена книга на интересен начин!
Фотографиите можат да се испратат на маил: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
156786856_10159218220185295_8085553736487360718_n.jpg