• 1

Соопштенија

 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 По повод 23 април - Светскиот Прочитај повеќе
 • БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ПО ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК +

  БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ПО ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип ОРГАНИЗИРА БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ Прочитај повеќе
 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • 1
 • 2

Во пресрет на Нова Година највеселиот и најубавиот празник посебно за најмалите,

во библиотеката на одделот за Детска литература се одржа работилница на тема „Нова Година“, со ученици од ООУ „Ванчо Прке“.

 
80122492_10157846790680295_3813095961371082752_o.jpg
 
81495432_10157846790000295_6526044764360409088_o.jpg
 
81181724_10157846789950295_7014380432791699456_o.jpg
 
81096078_10157846787965295_4863174014513709056_o.jpg
 
 
81096078_10157846787965295_4863174014513709056_o_1.jpg
 
81001648_10157846789750295_4020286497990115328_o.jpg
 
80754686_10157846787980295_1617091685576081408_o.jpg
 
80752381_10157846788935295_5848282883348758528_o.jpg
 
80741301_10157846788385295_7317015313210408960_o.jpg
 
80600088_10157846789710295_846836515613966336_o.jpg
 
80412972_10157846789125295_2572706206535647232_o.jpg
 
80394270_10157846789965295_4972254527290867712_o.jpg
 
80393064_10157846790895295_464970634024189952_o.jpg
 
80252656_10157846788005295_5700055899742142464_o.jpg