• 1

Соопштенија

 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 По повод 23 април - Светскиот Прочитај повеќе
 • БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ПО ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК +

  БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ПО ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип ОРГАНИЗИРА БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ Прочитај повеќе
 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • 1
 • 2

Од одржаните 18 по ред Митровденски средби - промоција на нови доктори на науки од Штип,

на 08.11.2019г, традиционална манифестација која се одржува во склоп на програмата на Општина Штип за одбележување на 8ми Ноември денот на ослободување на градот.
Настанот е во организација на библиотеката, односно Роднокрајното одделение „Ацо Шопов“.

 
74615458_10157693940240295_7558861163551784960_o.jpg73528759_10157693456415295_7903599651322855424_o.jpg
73349278_10157693455870295_6929710134713122816_o.jpg
72727341_10157693454820295_3556013435374272512_o.jpg
71812530_10157693453335295_5613269033190162432_o.jpg
76941827_10157693457520295_4294765368112578560_o.jpg
76765491_10157693456915295_5609051581463920640_o.jpg
76695083_10157693458815295_4623950623958630400_o.jpg
75572127_10157693455925295_6495946166125985792_o.jpg
75354875_10157693455545295_7210306154956587008_o.jpg
75264881_10157693457540295_4072546066614976512_o.jpg
74890910_10157693453770295_3624516020556791808_o.jpg
74718051_10157693452670295_8451089504889995264_o.jpg
74701519_10157693458425295_320128518438518784_o.jpg
74649814_10157693453355295_8906080314250493952_o.jpg
74615484_10157693454365295_119749207245455360_o.jpg