• 1

Соопштенија

 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

  Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
 • Денови на Шопов +

  Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • 1

Од промоцијата на книгата „Источен хоризонт“од авторката Вера Симовска

која се одржа на 05.06. 2019г во салата за промоции на библиотеката, книга како што ќе напише отец Стефан Санџаковски, со голем духовен и интелектуален набој за да го чува во будност окото на читатетелот.
Прмотори: проф.др.Лидија Давидовска и презвитер мр. Ивица Тодоров.

 

 

61913421_10157247940360295_178454564003905536_n.jpg62251514_10157247941110295_5189637858821931008_o.jpg62134963_10157247940355295_4781068151213260800_o.jpg62084262_10157247940575295_4795067485445423104_o.jpg62012437_10157247940825295_769524278197485568_o.jpg62009828_10157247941555295_5858626156734971904_o.jpg61990304_10157247941205295_3770291574269804544_o.jpg61956382_10157247941425295_658198214784057344_n.jpg61934598_10157247940615295_5569241868899713024_o.jpg61926008_10157247940650295_666627629268336640_o.jpg61921998_10157247941320295_4403847963948875776_o.jpg61919028_10157247940730295_7985766614828056576_o.jpg61837773_10157247941265295_3134465440403685376_o.jpg