• 1

Соопштенија

 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

  Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
 • Денови на Шопов +

  Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • 1

Во соработка со Технолошко-техничкиот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“- Штип и НУУниверзитетска библиотека „Гоце Делчев“

на 06.06 2019година организираат „Меѓународна модна ревија“ која ќе се одржи во хотел „Ваго“ со почеток во 19.00 часот.
Денес на 05.06. 2019г. во просториите на библиотеката во 11 часот беше отворена изложба на студентите од ТТФ при УГД и колекцијата на Емилија Славкова, која тематски е поврзана со азбуката и писменоста. 
Изложбата ја отворија доц.м-р Ванѓа Димитријева - Кузмановска и м-р Јордан Ефремов.

 

61657720_10157245506455295_8315028501480603648_o.jpg62528904_10157245507180295_6660880293341167616_o.jpg62355631_10157245507635295_3265733625382961152_o.jpg62242472_10157245507820295_4820321820131459072_o.jpg62211882_10157245506585295_2859093229968556032_o.jpg62136573_10157245507440295_5406645153081327616_n.jpg62106057_10157245506745295_3234821573227577344_o.jpg62054447_10157245507040295_1236765481042444288_o.jpg62049972_10157245506890295_8244792592051470336_o.jpg61993291_10157245506485295_5623063031798824960_o.jpg61958811_10157245507530295_7292121751482269696_o.jpg61950870_10157245507495295_5414177688199888896_o.jpg61844126_10157245506970295_4647512475242070016_n.jpg61842755_10157245506785295_7864140824701829120_o.jpg61814998_10157245507735295_7033815653727338496_o.jpg61797331_10157245507200295_7909422359960879104_o.jpg61763215_10157245507110295_7871105891561373696_o.jpg