• 1

Соопштенија

 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

  Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
 • Денови на Шопов +

  Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • 1

1ЈУНИ - меѓународен ден на детето,

а во посета на Библиотеката денес ни беа ученици - деца од Радовиш, с.Воиславци и с. Ињево - Општина Радовиш и имаа можност да се запознаат со работата, организацијата и функционирањето на установата и услугите и можностите што ги нуди за сите корисници

 

61318560_10157234260280295_894799789797933056_o.jpg61949163_10157234257530295_3562143363022979072_n.jpg61937638_10157234259065295_2875391630129496064_o.jpg61871260_10157234259380295_136125616897392640_o.jpg61725317_10157234258535295_3362056478973231104_o.jpg61613649_10157234261605295_5153902223385690112_o.jpg61592650_10157234262310295_7428443309082673152_o.jpg61474134_10157234257515295_2571937961440444416_o.jpg61473947_10157234258065295_2421139443474759680_o.jpg61473069_10157234259930295_5143229049266503680_o.jpg