• 1

Соопштенија

 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

  Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
 • Денови на Шопов +

  Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • 1

На 30.05.2019 г.(четврток) во просториите на библиотеката успешно се реализира размената на книги,

со што се потврди дека Штип има читачка публика и љубитили на пишаниот збор.Се разменуваа искуства од прочитани книги, се препорачуваа книги и се градеа пријателства. 
На Ана Патраклиева која ја води групата на фб- Размена на книги по повод нејзиниот роденден и подаривме книга.

 

61344772_10157231473555295_7678853839608348672_o.jpg61958223_10157231473140295_27120656889937920_o.jpg61798456_10157231473470295_7366721107165970432_n.jpg61727634_10157231473300295_5150473963310153728_o.jpg61661257_10157231473360295_2586896327510065152_o.jpg61566255_10157231473615295_9200757565162520576_o.jpg61471260_10157231473195295_4510374942574903296_o.jpg61438381_10157231473665295_4898305549914865664_o.jpg