• 1

Соопштенија

 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

  Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
 • Денови на Шопов +

  Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • 1

На 28.05.2019 во салата за промоции на Библиотеката се одржа Меѓугенерациска средба и промоција на билтенот „45 години ЗГ. Литературен клуб Искра - Штип“.


Поздравен збор одржа претседателот Миланчо Миленковски и Делчо Везенковски а членовите читаа свои песни.

 

61111439_10157226587400295_6183707811847864320_o.jpg62061243_10157226586810295_8541905570456666112_o.jpg61870436_10157226588955295_262156681964683264_o.jpg61776562_10157226587620295_5151978722282176512_o.jpg61753781_10157226588920295_7341936349844340736_o.jpg61738429_10157226587465295_2939279556420304896_o.jpg61559578_10157226586930295_3176113648078684160_o.jpg61477815_10157226587350295_7160800798534795264_o.jpg61450869_10157226587005295_4480113732583686144_o.jpg61342873_10157226587050295_5536522408606826496_o.jpg61340588_10157226586790295_4777843700220821504_n.jpg61329512_10157226586745295_4771274225619042304_o.jpg61328969_10157226587315295_5616159932727427072_o.jpg61297416_10157226587270295_8452477947557707776_o.jpg61264921_10157226587215295_6292561095085260800_o.jpg61232550_10157226587515295_2274018632990195712_o.jpg61224248_10157226587145295_5918051015004782592_o.jpg61164618_10157226586975295_5606722442174136320_o.jpg