• 1

Соопштенија

 • БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ПО ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК +

  БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ПО ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип ОРГАНИЗИРА БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ Прочитај повеќе
 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

  Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
 • 1
 • 2

Втора Меѓународна конференција "Библиотеки, архиви, музеи" Цетиње, 16-17. мај 2019.

Нашата библиотека беше со свои претставници на оваа меѓународна конференција.

Презентер: Соња Манева, библиотекар, тема: Дигитализација- отворен пат за библиотеките, архивите и музеите.

 

 

60024846_10157190713885295_3937825904750755840_n.jpg60087804_10157190713785295_7222712331199840256_n.jpg60191055_10157190713340295_7963142745747357696_n.jpg60617547_10157190713540295_6492086678449029120_n.jpg60353121_10157190713450295_7557115723202428928_n.jpg60347300_10157190713270295_7456313321801646080_n.jpg60343514_10157190713645295_3014594505195126784_n.jpg