• 1

Соопштенија

 • БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ПО ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК +

  БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ПО ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип ОРГАНИЗИРА БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ Прочитај повеќе
 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

  Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
 • 1
 • 2

Во пресрет на големиот христијански празник Велигден, се одржа креативна работилница со ученици од ООУ „Тошо Арсов“ и наставничката Гордана Плешкова

на која учениците изработуваа велигденски јајца, се читаа песни за Велигден, Бети Иванова Виш кустос од Музеј -Штип ги запозна со сите обичаи за овие празници и на тој начин дадовме свој допринос во пренесување на традицијата, на нашето духовно богатство на идните генерации.

 

58079812_10157136240165295_5041893096963440640_o.jpg58950088_10157136248780295_6637656550473203712_o.jpg58769380_10157136240510295_2627067547471577088_o.jpg58689469_10157136248355295_863480274095177728_o.jpg58667554_10157136240785295_2529558973669965824_o.jpg58659946_10157136240670295_8908540647611301888_o.jpg58591336_10157136242965295_7145432838614024192_o.jpg58461330_10157136241030295_7321546039851220992_o.jpg58444954_10157136243235295_5971507286072360960_o.jpg58443576_10157136242910295_8846286685793681408_o.jpg58443270_10157136247705295_8490790700810502144_o.jpg58419845_10157136243700295_4157915095743070208_o.jpg58380783_10157136242880295_6495145807560310784_o.jpg58378905_10157136240150295_5221514238509449216_n.jpg58373294_10157136240840295_6630456299794464768_o.jpg58049093_10157136243100295_6211077847423909888_o.jpg57972789_10157136248840295_6388551062940286976_o.jpg57882226_10157136240400295_127283791063416832_o.jpg57821610_10157136240120295_5811577208073879552_o.jpg57774934_10157136240485295_663404509715759104_o.jpg