• 1

Соопштенија

 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

  Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
 • Денови на Шопов +

  Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • 1

Достојно одбележан Светскиот ден на книгата и авторското право

со промоција на книгата „Другата Марта“ од познатиот наш автор Горјан Петревски. Пред промоцијата беше организирана средба со авторот со учениците од ООУ „Страшо Пинџур“ во с.Карбинци и со учениците од ПОУ „Гоце Делчев“ во населбата Три Чешми на кои со помош на подвижната Библиотека -Инфобус книгата им е секогаш достапна.

 

57511449_10157131782450295_2417682935399317504_o.jpg58950126_10157131784215295_6882256587247845376_o.jpg58574603_10157131780705295_5046602691812261888_o.jpg58549591_10157131783320295_8120668947730137088_o.jpg58445105_10157131782920295_1402950710756114432_o.jpg58380677_10157131784575295_3579114681479987200_o.jpg58380336_10157131780730295_1510648132394811392_o.jpg58376145_10157131780875295_3228821040058597376_o.jpg58373775_10157131783335295_8559732021197275136_o.jpg58113366_10157131782880295_4290052264275476480_o.jpg57987823_10157131783925295_1654438513568907264_o.jpg57694905_10157131783265295_8649644365515325440_o.jpg57652764_10157131782510295_8368011767799873536_o.jpg57649260_10157131780345295_5037927188586823680_o.jpg57649260_10157131780345295_5037927188586823680_o_1.jpg57649083_10157131781500295_6645967784637366272_o.jpg57604345_10157131784530295_6291657206332915712_o.jpg57584307_10157131782375295_4171208599344775168_o.jpg57564689_10157131780745295_1153133521372446720_o.jpg57536378_10157131781555295_26398217620946944_o.jpg57533060_10157131780370295_65067964260417536_o.jpg57532976_10157131780435295_4045302904372854784_o.jpg57532976_10157131780435295_4045302904372854784_o_1.jpg57511566_10157131784245295_4989828872041136128_o.jpg