• 1

Соопштенија

 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

  Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
 • Денови на Шопов +

  Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • 1

Одбележан 22 Април-Светски ден на планетата Земја

со креативно-поетски работилници на ученици од ООУ „Гоце Делчев“ и целодневната група од ЈОУДГ „Вера Циривири-Трена“, на кои децата преку поетски и ликовни творби упатија искрени и моќни пораки за зачувување на планетата Земја, а ние како библиотека дадовме свој допринес во подигање на свеста за зачувување на животната средина и одговрно однесување кон неа.

 

57577034_10157130963690295_533887906889072640_n.jpg58373638_10157130963815295_1078280779798151168_o.jpg57592806_10157130989820295_6995381468864184320_o.jpg58684823_10157130988045295_6722158331214954496_o.jpg58374763_10157130988035295_538293692931244032_o.jpg58004035_10157130987985295_240625469743955968_o.jpg57882528_10157130987585295_929120452553474048_n.jpg57852571_10157130987630295_7183275323012677632_n.jpg58441145_10157130987205295_8195833499635154944_o.jpg57798712_10157130986475295_2446647370209820672_o.jpg57935936_10157130986455295_583453135154970624_o.jpg57798816_10157130986420295_3550656301191135232_n.jpg57798621_10157130966000295_5675334029331660800_o.jpg57503368_10157130966070295_3878985784803459072_o.jpg58373778_10157130966060295_5340869193526935552_o.jpg58375342_10157130965440295_4269731575702224896_n.jpg58380118_10157130964945295_7795731466079436800_o.jpg57882538_10157130964970295_1649818511737880576_o.jpg57551877_10157130964985295_9098393767055982592_o.jpg57750733_10157130964480295_1465008830654971904_o.jpg57511572_10157130964515295_3579579573035073536_o.jpg58384172_10157130964540295_6979200514583953408_o.jpg58443431_10157130964270295_1812742087452393472_o.jpg58602735_10157130964065295_5707546430080548864_o.jpg58728080_10157130963665295_2373549857215348736_o.jpg