• 1

Соопштенија

 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

  Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
 • Денови на Шопов +

  Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • 1

СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ -Во соработка со ПЗУ „Прим д-р Самарџиски“ и Инфобусот - теренска акција за проверка на крвен притисок и шекер во крвта

По повот 7-ми Април
Светски ден на здравјето

03.04.2019; 12.30ч - Предпородилно предавање со сестра Соња Лазаревска

03.04.2019; 18.00ч - Центарот за советување и помош на жени „Лидија“ - работилница

04.04.2019; 10.00ч - Во соработка со ПЗУ „Прим д-р Самарџиски“ и Инфобусот - теренска акција за проверка на крвен притисок и шекер во крвта

 

На 04.04.(четврток) во соработка со ПЗУ „Прим д-р Самарџиски“ и Инфобусот беше спроведена теренска проверка на крвен притисок и шеќер во крвта, им беа делени здраствени совети од страна на медицинското лице и списанија и флаери со корисни совети.

 

56614074_10157085578590295_3204981789722411008_o.jpg56764591_10157085579165295_7237204779217190912_o.jpg56310286_10157085577675295_6451462360912625664_o.jpg56514039_10157085578535295_1291051110294880256_o.jpg56603234_10157085577155295_8875802482735841280_o.jpg56347769_10157085577635295_7755046452065206272_o.jpg56636441_10157085576840295_3504193147414511616_o.jpg56161365_10157085576875295_2445755777948844032_o.jpg55901773_10157085576310295_8396836852396457984_o.jpg56531131_10157085576280295_74648687678062592_o.jpg56323697_10157085576095295_1500666293391458304_o.jpg56536198_10157085576140295_8297143059364184064_o.jpg56209425_10157085575835295_3908823111587332096_o.jpg56852926_10157085575760295_3609173937813979136_o.jpg56218247_10157085574780295_1278453713517674496_o.jpg56685640_10157085574870295_2484073221305925632_o.jpg56314685_10157085574210295_5197072348427059200_o.jpg56879417_10157085574190295_6722094830123483136_o.jpg56236062_10157085574280295_1032492550067322880_o.jpg