• 1

Соопштенија

 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

  Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
 • Денови на Шопов +

  Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • 1

Од Изразното поетско читање на поезија на тема „Љубов, вино поезија“

од учениците од основните и средните училишта.

 

51548747_10156965596570295_392439008740769792_o.jpg52871781_10156965599120295_2647587178929979392_o.jpg52694969_10156965596720295_9088981883097710592_n.jpg52595465_10156965599305295_285744981656731648_n.jpg52581050_10156965598365295_3311791737973768192_o.jpg52487896_10156965598420295_5722768081940381696_o.jpg52457269_10156965598830295_1364762099238043648_n.jpg52407201_10156965596705295_9050601849182224384_o.jpg52353296_10156965596495295_4142491846708297728_o.jpg52274826_10156965599030295_878892936035565568_n.jpg52259336_10156965598935295_5254695639714889728_o.jpg52258695_10156965598490295_5684634815370887168_o.jpg52146397_10156965596780295_7795596964883595264_o.jpg52117919_10156965597715295_3539303147849646080_o.jpg52113333_10156965597200295_4272319920563290112_o.jpg52094005_10156965597165295_7165971148885196800_o.jpg52008441_10156965597250295_5351490883873144832_o.jpg51978514_10156965598205295_3582347511953620992_n.jpg51960759_10156965598690295_2998518640174694400_o.jpg51895353_10156965598075295_3818034190213971968_n.jpg51895252_10156965596925295_6800263316515061760_n.jpg51885758_10156965599185295_3321193657607913472_n.jpg51870242_10156965598780295_2282026968880775168_o.jpg51863731_10156965599255295_7787693413310136320_n.jpg51858190_10156965596500295_4968808142453342208_n.jpg51856661_10156965599065295_3748824859572961280_o.jpg51839666_10156965596965295_6630580188126117888_o.jpg51809933_10156965597040295_8935581723052212224_o.jpg51765245_10156965596510295_3603296391033520128_o.jpg51765245_10156965596510295_3603296391033520128_o_1.jpg