• 1

Соопштенија

 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

  Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
 • Денови на Шопов +

  Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • 1

14-ти февруари Светски ден на љубители на библиотеки, на љубовта и виното

кои биле инспирација за голем број писатели да ги напишат своите безвременски стихови одбележан со два настани и тоа промоција на детската книга „Имињата на времињата“ од нашата сограѓанка д-р Марија Емилија Кукубајска и истата беше промовирана од проф.д-р Јованка Денкова и Горјан Петревски.

 

51907589_10156965587675295_6104307159468605440_o.jpg51856715_10156965592265295_6821679153029316608_n.jpg51989031_10156965592035295_3401535831242964992_o.jpg52513976_10156965592050295_8640738613388115968_o.jpg52146447_10156965592075295_1128897188424843264_o.jpg52303865_10156965591410295_986247924226719744_o.jpg51957938_10156965591305295_3507724697158549504_o.jpg51890339_10156965591270295_8541748443373109248_o.jpg52552017_10156965591245295_448358696955674624_n.jpg51936848_10156965591050295_4714571182613987328_o.jpg52920254_10156965591085295_8701085867424350208_o.jpg51982048_10156965590495295_4393506082132066304_o.jpg52071451_10156965590465295_1975429431375691776_o.jpg52854598_10156965590185295_6358573793237008384_o.jpg52165002_10156965589990295_1476095416851234816_n.jpg52541761_10156965589405295_3173837173677883392_o.jpg52599386_10156965588000295_3271787678139416576_o.jpg52854605_10156965587640295_7155608492311576576_o.jpg