• 1

Соопштенија

 • БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ПО ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК +

  БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ПО ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип ОРГАНИЗИРА БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ Прочитај повеќе
 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

  Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
 • 1
 • 2

И оваа година Библиотеката во рамки на својата работа ќе продолжи со програмски активности наменети за лицата со пречки во развојот

се со цел за збогатување на нивното секојдневие со нови културни содржини и промовирање на нивните вештини. За таа цел Библиотеката во соработка со ЗГ „Цивитас“ на 06.02.2019 година ја организира 6(шестата) по ред изложба на Верче Aндонова од ЦПЛИП „Порака“од Штип во ЈОУБиблиотека „Искра “во Кочани.

  Изложба на Верче Андонова

 

Од одржаната шеста изложба на Верче Андонова од ЦПЛИП „Порака“ од Штипво ЈОУБиблиотека „Искра“ во Кочани,во организација на НУ-УБ „Гоце Делчев“.

 

51652241_10156944901020295_201726036843429888_n.jpg51765954_10156944902810295_7139158157682540544_n.jpg51531036_10156944902715295_91658669430669312_o.jpg51436150_10156944902500295_6553609555228491776_o.jpg50898544_10156944902410295_6996084331672240128_n.jpg51334892_10156944902145295_2883506820511432704_n.jpg51304349_10156944902020295_2096717018597163008_n.jpg51513521_10156944901780295_707442471553990656_o.jpg51014083_10156944901800295_10400362091511808_o.jpg51356364_10156944901620295_1541569719377592320_o.jpg51361403_10156944901670295_7637412975774531584_o.jpg51417489_10156944901335295_5548905602480078848_n.jpg