• 1

Соопштенија

 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ +

  Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ Почитувани корисници, ве известуваме дека Прочитај повеќе
 • електронско пријавување на мито и корупција +

  електронско пријавување на мито и корупција Почитувани граѓани,читатели, посетители Нацонална Установа Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2020“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 По повод 23 април - Светскиот Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3

Четврти по ред Книжевно-музички перформанс во чест на ликот и делото на Тоше Проески и Гоце Делчев

на датум помегу нивните родендени, на кој учениците рецетираа, пееја со голема љубов и почит.

Нешто што е убаво треба да продолжи да трае.....

 

 

 51029398_10156927126600295_4281859940575870976_o.jpg51552815_10156927129785295_7387070971452063744_o.jpg51540158_10156927126755295_5381521080458412032_n.jpg51484535_10156927133340295_2340453951628902400_o.jpg51426071_10156927128900295_1027691614149017600_o.jpg51415464_10156927135135295_993265647385313280_o.jpg51348126_10156927129075295_7569880121193005056_o.jpg51279062_10156927132500295_9124510385146167296_o.jpg51276023_10156927130595295_5519606473753100288_o.jpg51263748_10156927138525295_4746691297400586240_o.jpg51100907_10156927135250295_8148295032076500992_o.jpg50994967_10156927131815295_6185189158953156608_o.jpg50973537_10156927129710295_3620233706234445824_o.jpg50955185_10156927132450295_2737395868507308032_o.jpg50934414_10156927131775295_2918717804217630720_o.jpg50818485_10156927127105295_4108232726539141120_o.jpg