• 1

Соопштенија

 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ +

  Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ Почитувани корисници, ве известуваме дека Прочитај повеќе
 • електронско пријавување на мито и корупција +

  електронско пријавување на мито и корупција Почитувани граѓани,читатели, посетители Нацонална Установа Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2020“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 По повод 23 април - Светскиот Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3

Петти ден -Креативна работилница на тема „Сите мои доживувања од Зимската школа“,

- Покажавме и докажавме дека библиотеката е место за дружење со книга, стекнување на знаења, за едукација но и место за дружење и квалитетно исполнување на слободното време без мобилни телефони и компјутери.

- Презентација на производи на ДООЕЛ Европа Штип и запознавање со организација на работа и секако на крај се сладеа со вкусните производи од линијата Чунга Лунга, за што искрено им се зблагодаруваме.

- Запознавање со работатата на Американското катче, забава и доделување на Благодарници на сите учесници и предавачи во Зимската школа 2019 година.

 

 

 50196272_10156895711700295_4180110885433376768_o.jpg50022251_10156895711640295_7566237190062080000_o.jpg49897371_10156895711580295_3831287638950674432_o.jpg50340732_10156895711595295_1215325399437803520_o.jpg49213109_10156895710435295_3804447280216408064_n.jpg50464575_10156895710380295_6630275271217905664_o.jpg50032004_10156895709975295_8799058336348635136_o.jpg50583725_10156895709500295_3481242323948404736_o.jpg50477967_10156895709725295_8303471251293208576_o.jpg50022219_10156895709375295_590980950104473600_n.jpg50065945_10156895709175295_626905314993635328_n.jpg

 

50882566_10156895717075295_3307319285449228288_o.jpg50565963_10156895717365295_1522354280508424192_o.jpg50524908_10156895720095295_7927933535862652928_o.jpg50120424_10156895717390295_7384673383268483072_o.jpg50072395_10156895716170295_155990059684724736_o.jpg50064314_10156895717800295_4289412692105494528_o.jpg50063297_10156895716360295_7244666022173605888_o.jpg49949088_10156895717430295_4516893272706121728_o.jpg

 

50822373_10156895735225295_8345721278375657472_o.jpg50675803_10156895733000295_8924501029551079424_n.jpg50574087_10156895733495295_2197929602259615744_n.jpg50709884_10156895726415295_767556229693177856_o.jpg50539850_10156895729170295_8143817159303233536_o.jpg50524968_10156895726430295_3949236069488132096_o.jpg50473178_10156895733965295_1684890707870875648_o.jpg50412342_10156895730915295_1414535770856751104_o.jpg50395160_10156895735165295_2447636505473056768_o.jpg50309763_10156895727355295_6997965913894944768_o.jpg50078588_10156895730405295_7885386494611816448_o.jpg