• 1

Соопштенија

 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ +

  Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ Почитувани корисници, ве известуваме дека Прочитај повеќе
 • електронско пријавување на мито и корупција +

  електронско пријавување на мито и корупција Почитувани граѓани,читатели, посетители Нацонална Установа Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2020“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 По повод 23 април - Светскиот Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3

Четврти ден Зимска школа и час по Библиотекарство,

- Запознавање со основите на библиотекарството и начинот на функционирање и организација на библиотеката и пребарување во онлајн COBISS системот. 

- Час наменет за Арапска техника на цртање со Верче Андонова од ЦПЛИП „Порака“, за која децата учесници покажаа голем интерес.

Медиумско информирање и посета на ТВ Ирис со цел запознавање со процесот на добивање и пренесување на информациите во јавноста. 

 

50793976_10156895344465295_1997324938427498496_n.jpg50692498_10156895341955295_592754921921576960_o.jpg50556440_10156895344000295_1008034528087769088_o.jpg50539585_10156895341905295_2979043531877777408_o.jpg50534757_10156895343570295_5739616529972985856_o.jpg50436386_10156895344650295_203817810470633472_o.jpg50399511_10156895343740295_5589060974012268544_o.jpg50312617_10156895341805295_4222518241462845440_n.jpg50310965_10156895342730295_7751441359596158976_o.jpg50286170_10156895341735295_976424483617243136_n.jpg50263519_10156895344610295_7078572623155691520_o.jpg50255266_10156895345360295_7342484967491895296_o.jpg50249892_10156895341500295_7226412424050507776_o.jpg50223969_10156895343120295_3337903197808230400_o.jpg50094234_10156895343155295_4904665120874954752_o.jpg50080205_10156895343535295_5479689807913287680_o.jpg50049616_10156895341640295_1794112537956974592_n.jpg50008758_10156895341445295_3441676857584386048_o.jpg49948238_10156895343485295_2165383276393398272_o.jpg

 

 

50527312_10156895349185295_5044351115336876032_o.jpg50512662_10156895350775295_1258408770434760704_o.jpg50477961_10156895352985295_4659718759412400128_o.jpg50455496_10156895352200295_3887927009065566208_o.jpg50396457_10156895350840295_129524707429974016_o.jpg50338967_10156895353140295_4975041879461593088_o.jpg50269922_10156895351835295_4730918979193798656_o.jpg50265720_10156895349810295_5277305816439848960_o.jpg50241547_10156895352930295_3562636743096139776_o.jpg50170640_10156895351690295_8057227066677919744_n.jpg50127146_10156895352955295_6290735291602829312_o.jpg50104927_10156895352215295_1177707120921935872_o.jpg50103930_10156895351710295_5799697663540592640_n.jpg50011321_10156895352245295_1575167272849244160_o.jpg49948848_10156895349145295_711992508367765504_o.jpg

 

 

50044947_10156895357955295_2661278838884925440_o.jpg50638569_10156895358750295_527077291348459520_o.jpg50422501_10156895359090295_5827875509450571776_o.jpg50411477_10156895357425295_3396914081360248832_o.jpg50085447_10156895358890295_1916346216279441408_o.jpg50018906_10156895359035295_2699227151277752320_o.jpg50011294_10156895358610295_6279870484632829952_o.jpg49948810_10156895358840295_8916389094754353152_o.jpg49748477_10156895358580295_938379225222610944_o.jpg