• 1

Соопштенија

 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

  Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
 • Денови на Шопов +

  Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • 1

Денес во Библиотеката од страна на Ротари клубот од Штип, беа донирани книги на македонски и англиски јазик за деца за што искрено им благодариме.

 50120396_10156886777865295_7477304025273073664_n.jpg49947751_10156886777860295_3354448996675354624_o.jpg49857597_10156886778315295_5938276909354844160_n.jpg49840127_10156886778265295_7720489299820412928_o.jpg49947251_10156886778065295_4087321424128114688_o.jpg50217173_10156886778080295_5065918336563412992_o.jpg50110042_10156886778115295_4750547323333902336_o.jpg50266334_10156886777920295_2439626773718106112_o.jpg49900341_10156886777830295_6988259914871209984_o.jpg