• 1

Соопштенија

 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ +

  Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ Почитувани корисници, ве известуваме дека Прочитај повеќе
 • електронско пријавување на мито и корупција +

  електронско пријавување на мито и корупција Почитувани граѓани,читатели, посетители Нацонална Установа Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2020“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 По повод 23 април - Светскиот Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3

Проект: Книга до инвалидизирани и изнемоштени лица,

и оваа година успешно реализиран и овозможи книгата да стаса до сите оние кои сакаат да се дружат со неа а и збогатување на нивниот живот со културни содржини, бидејќи имаат подеднакво право на тоа како и сите други но и промоција и преставување на нивните креативни способности.
Проектот е финансиски подржан од Министерството за култура на Р. Македонија.

 

49152974_10156853820680295_3977919274135060480_n.jpg49206771_10156853823640295_4196262762785013760_n.jpg49664829_10156853823500295_4509916867132915712_o.jpg49086032_10156853822675295_2419092612385341440_o.jpg49110963_10156853821935295_5096191916060442624_n.jpg49501664_10156853821765295_5188209928224899072_o.jpg49001744_10156853821375295_2241081873121935360_o.jpg49183557_10156853821065295_5063906372018503680_o.jpg49346200_10156853820420295_8816995820583780352_n.jpg49446057_10156853820115295_4157509878463594496_n.jpg49185126_10156853819910295_6358366153043083264_o.jpg49058138_10156853819585295_327333682559844352_o.jpg49161347_10156853819145295_3844861758535630848_n.jpg