• 1

Соопштенија

 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ +

  Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ Почитувани корисници, ве известуваме дека Прочитај повеќе
 • електронско пријавување на мито и корупција +

  електронско пријавување на мито и корупција Почитувани граѓани,читатели, посетители Нацонална Установа Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2020“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 По повод 23 април - Светскиот Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3

Прогласување на рекордери читатели за 2018 година

е завршна манифестација, ретроспектива на годината што изминува и еден мало внимание и почит кон неговото височество-читателот а во исто време потик и мотивација за сите останати читатели да читаат повеќе и да се дружат со книгата.Изложба „Библиотеката место за дружење-сите наши настани преку плакати во 2018 “ покажува дека како Библиотека сме направиле многу во збогатување на културниот живот во градот.

 

48983796_10156843262970295_639768574541430784_o.jpg49015770_10156843263165295_1316758486721232896_o.jpg49173002_10156843262715295_3894426879427346432_o.jpg48381921_10156843262535295_879180127613747200_o.jpg49064879_10156843262290295_7622584760098881536_o.jpg49129552_10156843262080295_5069341404023488512_o.jpg48947180_10156843261685295_4985874478471839744_o.jpg48420770_10156843261450295_6552995903186141184_o.jpg49348696_10156843261055295_3572308047374057472_o.jpg49028117_10156843261075295_5726920353242939392_o.jpg48425777_10156843260110295_8593808566601646080_o.jpg48936580_10156843260130295_7240443657004777472_o.jpg49052656_10156843259100295_3765092142695841792_o.jpg49135490_10156843258635295_2130265502067458048_o.jpg49174343_10156843258545295_7046165265251303424_o.jpg49315615_10156843258615295_341602654838849536_o.jpg49112336_10156843258185295_2098980290268495872_o.jpg48994189_10156843258170295_4104357506396979200_o.jpg48930794_10156843258145295_1165330811881259008_o.jpg49336131_10156843257470295_6762606941639278592_o.jpg